Privacy

Registratie en beheer persoonsgegevens

Op een aantal pagina's op deze website wordt gevraagd om persoonsgebonden informatie op te geven. Het gaat daarbij om diensten waarvoor persoonsgegevens noodzakelijk zijn, zoals direct solliciteren of teruggebeld worden voor een afspraak.

Hier is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) van toepassing. Deze wet regelt het gehele proces van gegevensverwerking en het verzamelen, vastleggen, doorgeven en vernietigen van persoonsgegevens.

De Sint Maartenskliniek heeft deze wet vertaald naar een eigen Privacyreglement.
Bekijk het reglement (in pdf).
Bekijk de toelichting op het privacyreglement (in pdf).

Gebruik van e-mailadressen

Met het opgeven van uw persoonlijke gegevens via de op de website vermelde e-mailadressen verleent u ons automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens te verwerken.

Uw persoonlijke gegevens zullen wij vertrouwelijk behandelen. De gegevensverwerking vindt uitsluitend plaats met het doel de (potentiële) sollicitanten te voorzien van informatie, gericht op vacatures van de Sint Maartenskliniek. De Sint Maartenskliniek staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van door haar medewerkers verzonden e-mailberichten, noch voor de ontvangst daarvan.

Reacties

Mocht u vragen hebben over of commentaar op de werkwijze van registratie, beheer en/of bescherming van uw persoongegevens via e-mailadressen van de Sint Maartenskliniek, dan kunt u per e-mail contact opnemen met de Juridisch Adviseur, mevrouw B. Bouman, b.bouman@maartenskliniek.nl.